év tapasztalat
megtervezett m2
felújított lakás
helyére rakott bútor

RÓLUNK

ÖN MEGÁLMODJA, MI MEGTERVEZZÜK ÉS MEGÉPÍTJÜK… Kezdetektől fogva az a motiváció hajt minket, hogy Budapest legszebb belső tereit alkossuk meg.

Cégünk, a Flamingo Interiors lakberendezéssel, belsőépítészeti tervezéssel, lakásfelújítási kivitelezéssel, valamint egyedi, akár méretre készülő bútorok és minőségi anyagok kereskedelmével foglalkozik. Számunkra a lakásfelújítás valódi szenvedély, mert hisszük, hogy az embereknek a lehető legszebb lakásokban kellene élniük. Ha otthonunkat szebbé, komfortosabbá tesszük, egész életünk harmonikusabbá válik.

Bizonyára Ön is mindig arról álmodott, hogy egyszer egy minden igényét kielégítő, a vágyainak tökéletesen megfelelő lakásban él. Ebben a szellemben alapítottuk családi vállalkozásunkat, saját lakberendező tervezőinkkel és megbízható kivitelező szakembereinkkel dolgozunk és több, mint 10 éve állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére Budapest belvárosi irodánkban. Meglévő tapasztalatunkkal, valamint kiterjedt, hazai és nemzetközi beszállító partneri kapcsolatainkkal szeretnénk Önnek a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtani.

MI AZ ERŐSSÉGÜNK?

Ügyfeleink visszajelzései alapján a legfontosabb tulajdonságaink, amiért minket választottak : a flexibilitás, a tulajdonosi szemlélet és a komplexitás. Alkalmazkodunk a változó igényekhez, a piaci lehetőségekhez, vagy a kivitelezés során adódó váratlan helyzetekhez is. Bátran kipróbálunk új és merész megoldásokat, sőt kifejezetten élvezzük az ilyen jellegű kihívásokat. Tervezőként és kivitelezőként is igyekszünk a megrendelő fejével gondolkozni és pénztárcájával gazdálkodni. Ha szükséges, a saját kivitelezési munkáinkhoz kapcsolódó, a lakásfelújításhoz vagy korszerűsítéshez elengedhetetlen szakipari munkákat is összefogjuk, egyeztetünk, időzítünk, koordinálunk, tehát projektvezetőként támogatjuk a teljes felújítási folyamatot.

Mit nyújtunk Önnek?

  • Precíz, tételes, garantáltan utólagos költségektől mentes árajánlat;
  • Együttgondolkodás, ötletelés, költségszámítás;
  • Profi, 3D-s és fotórealisztikus látványtervek;
  • Kreatív, látványos és praktikus életterek;
  • Erős műszaki felkészültség, saját kivitelező csapat;
  • Komplex projektvezetés, kényelmes, ütemezett és kulcsrakész megoldások;
  • Termékbeszerzés, vagy egyedi igények alapján történő gyártás;
  • Tulajdonosi gondosság, garancia;

Ön megálmodja, mi követve a legfrissebb lakberendezési trendeket megtervezzük és berendezzük álmai otthonát.

Európai szellemiségű cég vagyunk, amit külföldön szerzett tapasztalataink inspirálnak, több nyelven is kommunikálunk: angolul, olaszul és franciául állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A lakásfelújítás a szenvedélyünk, engedje meg, hogy segítsünk Önnek is kialakítani álmai otthonát!

Sok szeretettel várjuk Önt is,

Takács Anna és Szabó Péter
A Flamingo Interiors tulajdonosai és ügyvezetői

FLAMINGO CSOPORT

kivItelezés:

Tervezés:

termékek:

hűtés – fűtés:

Szülőként mit jelent számunkra az otthon…

Mióta egy csodálatos kislány anyukája és apukája lehetünk, az otthon még többet jelent számunkra! Már nem csupán egy dekoratív, kényelmes lakás, amit változatos lakberendezési tárgyakkal díszítünk, nem csupán egy lakberendezési trendeket tükröző, vagy trenddiktáló építmény. Munkáink során célunk, hogy meghitt, barátságos, praktikus életterket alkossunk, ahová jó megérkezni, ahol jó lenni, közösen, együtt élni.

Ilyen érzéseket kiváltó enteriőröket kívánunk tervezni és kialakítani másoknak is, legyen szó egy gyerekszoba megaolkotásáról, nappali, konyha vagy fürdő felújításról, vagy akár egy komplett ház újratervezéséről és belsőépítészeti kivitelezéséről.

A CSAPAT

TAkács Anna

Ügyvezető,
Tervező

szabó péter

Tulajdonos,
Ügyfélkapcsolati- és project vezető

Dékány Dániel

Project manager

Antal Andrea

Tervező

Tóth Adrienn

Marketing manager

Ismerkedj meg velünk

Mára a csapatunk 5 főre bővült. Mi vagyunk a Flamingo mögötti alkotók, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgoznak az otthonok szépítésén. Mindenkinek meg van a saját kreatív egyénisége, mellyel egymást segítve, kiegészítve fejleszthetjük a cégünk. Minden egyes projektet a sajátunknak érezzük. Rajongunk az innovatív és modern megoldásokért, ahol szabadjára engedhetjük kreativitásunkat, kipróbálhatjuk a legújabb szakmai fejlesztéseket.

Ön is szeretne olyan otthonban élni, melyről mindig álmodott?

Az ingatlanja mindenkinek egyik legnagyobb értékű tulajdona, ezért biztosak vagyunk benne, hogy Ön sem szeretné megbízhatatlan, hozzá nem értő kivitelezőkre bízni annak felújítását. Kérjen ajánlatot tőlünk és tapasztalja meg, hogy milyen az, amikor profik kezébe adja lakása kulcsát és átalakítása lehetőségét.

technológia

A magas minőségű lakások felújítása során olyan technológiákat és anyagokat használunk melyekhez rendkívül fontos a tapasztalat. Fontos, hogy a munkát végző szakemberek ne akkor találkozzanak először azzal a termékkel, legyen szó akár egy tapétaajtó beépítéséről, víztaszító fürdőszobai dekor vakolat, a tadelakt felviteléről vagy akár Orac dekorlécek felrakásáról. Egy olyan burkoló szakember aki még nem dolgozott drága olasz burkolatokkal hiába nagyon ügyes, nem biztos hogy elsőre tökéletes munkát fog tudni átadni. A mi szakembereink ismerik a legkorszerűbb technikákat, anyagokat, így Ön biztos lehet abban hogy a végeredmény a lehető legmagasabb minőséget fogja képviselni. Minden, általunk alkalmazott technológia nemcsak a piaci trendeknek felel meg, hanem személyre szabottan, az Ön igényeivel is összhangban van.

összeszokott
kivitelező csapat

Abban hiszünk, hogy ügyfeleinkkel folytatott kiváló kommunikációnk alapja belső, vállalati kommunikációnkon is alapszik. Olyan pontos, saját munkájára gondos, egyben csapatban is dolgozni tudó szakértő, kivitelező szakembereket alkalmazunk már évek óta, akiknek a munkájában 100 százalékosan megbízunk. Nálunk a kivitelezés egy pontosan betartott ütemterv alapján történik, amelynek átláthatóságát megrendelőink felé a teljes munkafolyamat alatt biztosítjuk. Minden kivitelezésünk megrendelőinkkel egyetértésben történik, egészen a látványtervek megalkotásától a kulcsrakész otthon átadásáig. Ezért garanciát vállalunk arra, hogy az Ön által megálmodott lakás valóban olyan minőségben és a szerződéskötéskor vállalt áron készül el, ahogyan azt korábban a látványterveken elfogadta.