Mi visz előre minket?

Kezdetektől fogva az a motiváció hajt minket, hogy Budapest legszebb belső tereit alkothassuk meg.

 

Abban hiszünk, hogy az embereknek a lehető legszebb lakásokban kellene élniük. Azáltal hogy szebbé tesszük az életterünket az életünk is jobbá és harmonikusabbá válik.

 

Bizonyára Ön is mindig arról álmodott, hogy egyszer egy minden igényét kielégítő, a vágyainak tökéletesen megfelelő lakásban fog élni.

Ennek a szellemében alapítottuk családi vállalkozásunkat, saját megbízható tervezőinkkel és kivitelező szakembereinkkel dolgozunk és több mint 10 éve állunk az ügyfeleink rendelkezésére Budapest belvárosi irodánkban. Az ezen idő alatt felhalmozott tapasztalattal szeretnénk Önnek a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtani.

Legfontosabb tulajdonságunk a flexibilitás, az Ön változó igényeihez való alkalmazkodó készség, nem félünk új és merész dolgokat kipróbálni sőt kifejezetten élvezzük ha új tapasztalatokat gyűjthetünk.

 

Cégünk, a Flamingo Interiors lakberendezéssel, belsőépítészeti tervezéssel, minőségi anyagok kereskedelmével és kivitelezéssel foglalkozik. Európai szellemiségű cég vagyunk, több nyelven kommunikálunk, angolul, olaszul és franciául állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

A lakásfelújítás a szenvedélyünk, engedje meg, hogy segítsünk Önnek is kialakítani álmai otthonát!

 

Sok szeretettel várjuk Önt is,

 

Takács Anna és Szabó Péter

A Flamingo Interiors tulajdonosai és ügyvezetői