alt-text

Tervezés és Lakásfelújítás Budapesten

Talán Ön is valami egyedire vágyik, valami olyanra, mely igazán Önre jellemző. Minden nap ebbe a lakásba fogja betenni a lábát, ugye, hogy milyen kellemes lenne, ha ez teljes mértékben az Ön személyiségét tükrözné?

Együtt az ügyféllel

A tervezés mindig Önnel szoros együttműködésben történik.
Számunkra fontos a kommunikáció, hogy valóban olyan enteriőr szülessen ami a leginkább megfelel az Ön igényeinek.

Büdzséhez igazodva

A tervezés során az alkalmazott műszaki megoldások tekintetében olyan dolgokat javasolunk, melyekkel igazodni tudunk az Ön büdzséjéhez.

Tervezés folyamata

A tervezés időtartama általában 3-5 hét, mely során lehetőség van többszöri személyes egyeztetésre az irodánkban. Számunkra fontos mind az esztétika, mind a megvalósíthatóság, hogy az elképzelések tényleg életre kelhessenek.

Kreatív megoldásaink

Nem riadunk vissza az extrém, “handmade” ötletektől sem , pl. boros dobozokból galéria korlát vagy farönkből éjjeliszekrény. Ezekkel a megoldásokkal tehetjük igazán egyedivé az otthonát.

 

Nézzen körbe referenciáink között további megoldásokért!

3D látványtervezés

A 3D látványterv lehetővé teszi, hogy Ön a lehető legkönnyebben elképzelhesse milyen lesz új otthona. A legkorszerűbb tervezőprogramok segítségével akár néhány napon belül és akár több változatban is el tudjuk készíteni a fontosabb helyiségek 3D terveit. Ez hasznos eszköz lehet a fürdőszobai burkolatok kiválasztásánál vagy akár egy amerikai konyhás nappali tervezése során is. Nagyon fontos, hogy el tudjuk képzelni, hogy milyen lesz az összhatás, megvalósul-e majd a színek, a választott anyagok és a bútorok harmóniája ezért akár virtuális séta videót is tudunk készíteni, mellyel bejárható a megálmodott lakás vagy helyiség.

alt-text

Kivitelezés

Lakásfelújítás Budapest területén és vonzáskörzetében.
A legjobb végeredményt akkor tudjuk elérni, ha a tervek elkészítésétől, a belsőépítészeti anyagok kiválasztásán és beszerzésén keresztül, a felújítás lebonyolításáig a teljes projekttel minket bíznak meg. Cégünknél a lakásfelújítás Budapest területén teljeskörű. Így biztos lehet benne, hogy az elkészült munka valóban úgy fog kinézni és olyan minőségű lesz, mint látványterveken ábrázolt lakás. Erre garanciát is vállalunk.

KIVITELEZÉS ÁRA

A pontos összeg nagy mértékben függ a műszaki tartalomtól és a választott anyagoktól. Fix büdzsé esetén is az a célunk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a megadott összegkeretből.

FLEXIBILITÁS

Fő tulajdonságunk a flexibilitás, számunka a legfontosabb, hogy alkalmazkodjunk az Ön igényeihez.
Sok esetben a munkák megkezdése után merülnek fel új ötletek, ezért ilyen esetben is van lehetőség módosításra és pótmunkák megrendelésére.

DOKUMENTÁCIÓ

A kivitelezésről részletes ütemtervet készítünk, ez alapján Ön is ellenőrizni tudja majd, hogy minden a terv szerint halad-e. A kulcsrakész kivitelezés ideje általában 8-12 hét de ez függ a belsőépítészeti anyagok megérkezésétől illetve a beépített bútorok gyártási idejétől is.
A kivitelezés folyamatáról fotódokumentációt, a műszaki tartalmáról leírást készítünk.

Felkészült szakemberek

A kivitelezés saját szakemberekkel és saját felszereltséggel történik, kizárólag a legmagasabb minőségű Sika és Mapei segédanyagokkal dolgozunk. Szerintünk fontos a megbízhatóság és a magas minőség, ezáltal szeretnénk ezeket Önnek is biztosítani.

Előtte – Utána

Sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy honnan is indultunk amikor elkezdtük a lakás felújítását. Ugyanakkor meglepő, hogy egy 50 éve érintetlen, barátságtalan lakásból a tér megfelelő elrendelzésével és jó ízléssel mennyi mindent ki lehet hozni. A lehetőségeknek valóban csak a képzeletünk szabhat határt!