Mi visz előre minket?

Kezdetektől fogva az a motiváció hajt minket, hogy Budapest legszebb belső tereit alkothassuk meg.

 

Abban hiszünk, hogy az embereknek a lehető legszebb lakásokban kellene élniük. Azáltal hogy szebbé tesszük az életterünket az életünk is jobbá és harmonikusabbá válik.

 

Bizonyára Ön is mindig arról álmodott, hogy egyszer egy minden igényét kielégítő, a vágyainak tökéletesen megfelelő lakásban fog élni.

Ennek a szellemében alapítottuk családi vállalkozásunkat, saját megbízható tervezőinkkel és kivitelező szakembereinkkel dolgozunk és immár hatodik éve állunk az ügyfeleink rendelkezésére Budapest belvárosi irodánkban. Az ezen idő alatt felhalmozott tapasztalattal szeretnénk Önnek a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtani.

Legfontosabb tulajdonságunk a flexibilitás, az Ön változó igényeihez való alkalmazkodó készség, nem félünk új és merész dolgokat kipróbálni sőt kifejezetten élvezzük ha új tapasztalatokat gyűjthetünk.

 

Cégünk, a Flamingo Interiors lakberendezéssel, belsőépítészeti tervezéssel, minőségi anyagok kereskedelmével és kivitelezéssel foglalkozik. Európai szellemiségű cég vagyunk, több nyelven kommunikálunk, angolul, olaszul és franciául állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

A lakásfelújítás a szenvedélyünk, engedje meg, hogy segítsünk Önnek is kialakítani álmai otthonát!

 

Sok szeretettel várjuk Önt is,

 

Takács Anna és Szabó Péter

A Flamingo Interiors tulajdonosai és ügyvezetői